Conditiile de plata si livrare a produselor

Plasand comanda la produse pe site-ul www.thaipower.ro, livrarea acestora va fi efectuata prin curierat rapid.

Costul de livrare a comenzilor este de 22 lei*. Pentru comanda ce depaseste suma de 219 lei – livrarea este gratuita. Livrarea se efectueaza pana la usa clientului.

Expedierea produselor (daca comanda a fost plasata pentru marfa IN STOC) se va face in aceeasi zi pentru comenzile plasate pana la ora 14-00 in zilele de lucru. Pentru comenzile plasate dupa ora 14-00 expedierea se va face in urmatoarea zi lucratoare.

Livrarea de catre Curier se va efectua in 24-48 de ore. Curierul va lua legatura cu Dvs. si veti stabili intervalul de ore pentru receptionarea comenzii.

Modalitati de plata:

In prezent sunt disponibile 2 modalitati de plata:

  1. Achitarea in numerar a comenzii la primirea acesteea (curierul va elibera bon fiscal).
  2. Efectuarea transferului bancar (la momentul livrarii produselor mijloacele banesti trebuie sa fie in contul companie LAUROTY GS SRL)

Rechizitele companiei:

LAUROTY GS S.R.L.

Cod Unic de Inregistrare (CUI):  36275037

Cod de inregistrare fiscala (CIF): RO 36275037

Registrul Comertului:   J8/1424/04.07.2016

Bdul Alexanru Vlahuta nr.10, incinta ITC, corp B, et.1, birou E1, Brasov, Romania

Banca: BRD, Sucursala Brasov

Cont:  IBAN: RO49BRDE080SV50844410800 (RON)

Receptia marfii:

Clientul semneaza bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Trebuie si chiar va rugam sa verificati integritatea coletului ce l-ati primit. Constatarile referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenta agentului curier. Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.

Va atragem atentia

Produsele pot fi returnate doar daca sunt sigilate, in ambalajul original primit la livrare si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.

Costul de retur este de 22 lei*.

* Pretul pentru livrare este indicat pentru localitatile din Aria de acoperire a Curierului. Despre necesitatea achitarii KM suplimentari Veti fi informat pentru a reconfirma comanda.

Pin It on Pinterest