Siang Pure Logo
Peppermint Field Logo

Produsele propuse pe www.thaipower.ro sunt rezultatul semnarii unui Contract de Distributie a Companiei THAI POWER (Romania) cu actualul lider al Thailandei (tara remediilor naturiste) pe piata produselor din ulei de plante – BERTRAM CHEMICAL (1982) CO., LTD.

Bertram

Producatorul a investit mult in constructia unei fabrici, ce depaseste standardele globale. Amplasata pe un teritoriu de cateva hectare in districtul Lum Luk Ka, fabrica detine un laborator microbiologic modern si un centru de cercetare, care asigura respectarea standardelor GMP-PIC/S de catre fiecare produs Siang Pure si Peppermint Field.

Bertram
Bertram
Bertram
Produse Siang Pure

Ingrediente Selecte

Numai cele mai bune ingrediente 100% naturale sunt selectate din sursele corespunzatoare Standardului GMP, la o temperatura si umiditate convenabile si avand parte atat de ploi, cat si de o calitate inalta a solului. Ele sunt extrase sub aplicarea unor standarde bine controlate, cu inspectii minutioase si deloc conciliante efectuate de catre experti.

Formula Exclusiva

Procesul incomparabil de producere nu poate fi imitat, datorita cunostintelor veritabile, precum si tehnicilor dobandite de la stramosii Chinei Antice, ce au trait acum 100 de ani si mai mult. Fiecare pas functioneaza in scopul de a furniza cele mai bune proprietati medicinale ale fiecarui ingredient, astfel incat ele sa se completeze reciproc si sa amplifice efectele dorite ale tuturor ingredientelor active pentru o vindecare de inalta calitate pe care niciun alt remediu cu efect de calmant de pe piata nu o poate asigura.

Standarde Internationale

Pana in prezent, mai mult de 30.000 de miliarde de sticlute de Ulei SIANG PURE au fost distribuite la nivel global. De-a lungul secolului, arta legendara a formulei pe baza de plante de pe timpul Chinei Antice a promovat tehnologia standardului international GMP, facand astfel fiecare picatura pretioasa de Ulei SIANG PURE cunoscuta si considerata drept tratamentul perfect pentru senzatii de disconfort si alte simptome generatii de-a randul.

Produse Peppermint Field

Prezentarea VIDEO atat a produselor, cat si a Producatorului Va va ajuta sa faceti alegerea corecta.